ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ziogas Carpets

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτές είναι οι εξής:

  • Η περίπτωση κατά την οποία τα προϊόντα που έχετε λάβει έχουν κάποιο ελάττωμα ή είναι κακής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του ziogascarpets.gr.
  • Η περίπτωση κατά την οποία το ziogascarpets.gr σας έστειλε λάθος προϊόντα και όχι αυτά που παραγγείλατε.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει εντός (7) επτά ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, πλήρη, χωρίς φθορές, στην συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το ziogascarpets.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Στην περίπτωση που πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο πελάτης δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα για αγορά άλλου προϊόντος/προϊόντων ίσης αξίας.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές σε προϊόντα που θα υποστούν επεξεργασία, όπως μοκέτες, διάδρομοι, γκαζόν, πατάκια, κουρτινόξυλα, καθώς και προϊόντα που παραγγέλνονται ειδικά για εσάς. Επίσης, ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές σε προϊόντα που είναι με έκπτωση, καθώς και για προϊόντα που αγοράστηκαν με έκπτωση τις περιόδους του Black Friday, του Cyber Monday και των άλλων εκπτωτικών περιόδων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για επιστροφή προϊόντων θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά.

Διαδικασία Επιστροφής Προϊόντων

Εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το ziogascarpets.gr, συσκευάζετε πολύ καλά και στέλνετε το δέμα με το προϊόν/τα προϊόντα. Μέσα στο δέμα θα έχετε τοποθετήσει έγγραφο στο οποίο να μας γνωστοποιείτε τον τρόπο που θέλετε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον βέβαια το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής. Σε περίπτωση που το δέμα φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό όπως έχει αναλυτικά εξηγηθεί παραπάνω. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

Υπενθυμίζεται ότι για οποιαδήποτε επιστροφή, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής αλλά και τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων σε εμάς.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 26510 36667, είτε μέσω e-mail στο info[at]ziogascarpets.gr.